Vijftig jaar Verco Tapijten: een halve eeuw ongeëvenaarde kwaliteit, passie en dankbaarheid

Op 10 maart 1974 begonnen we onze reis als een bescheiden tapijtenwinkel met grote dromen. Onze passie voor handgeknoopte tapijten groeide met de jaren en heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn en waar we voor staan. Dankzij onze betrouwbare leveranciers kunnen we elke keer weer mooie en exclusieve collecties aanbieden. Na 50 jaar vieren we heel graag met jullie, onze trouwe klanten, ons gouden jubileum. De volledige maand maart trakteren we jou op een speciale jubileumkorting van 10% op onze gehele collectie en een leuke attentie bij elke aankoop.

Maar er is meer om naar uit te kijken! Je maakt in maart ook kans op het winnen van een exclusief diner voor twee in het prestigieuze sterrenrestaurant Fleur De Lin te Zele.* Een unieke ervaring om te genieten van heerlijke gastronomische gerechten en te klinken op 50 jaar Verco Tapijten.
We contacteren de winnaar van het exclusief diner persoonlijk begin april.

Hartelijk bedankt voor 50 schitterende jaren. Blij dat jij deel uitmaakt van onze Verco familie! Wij kijken enthousiast uit naar alles wat de toekomst nog in petto heeft.

Tot binnenkort in onze showroom!

Team Verco Tapijten
Julien, Hugette en Isabel

*Wedstrijdvoorwaarden in de winkel

Scroll naar boven