TAPIJT MET STADSPLATTEGROND

Stadstapijten vereeuwigen je favoriete bestemming

Carpet

Ben je tijdens je reis naar Santorini helemaal verliefd geworden op deze idyllische stad? Gaat je hart wat sneller slaan wanneer je terugdenkt aan die ene citytrip naar New York? Dicht bij huis of net heel ver weg, iedereen heeft wel een bestemming die iets in hem of haar losmaakt. Dan zal je helemaal fan zijn van onze collectie stadstapijten.

Elke stad vertelt zijn eigen verhaal

We hebben allemaal wel een stad in de wereld waar we mooie herinneringen aan hebben, die een speciaal plekje in ons hart heeft of die we heel graag willen afvinken op onze bucketlist. Met een tapijt van de Cosmopolitan-collectie hou je dat gevoel levend.

Aan de hand van gebouwen, straten, pleinen, bruggen, water en kleuren vertelt een stad zijn eigen unieke verhaal. Elke stad heeft zijn eigen karakter. Als je een stad van dichterbij gaat bekijken, zal je zien dat er een specifiek kleurenpallet naar boven komt. Denk maar aan het grijs van de gebouwen en het Atomium in Brussel, de kleurrijke straten van Havana of de welbekende rode brug in San Francisco.

Cosmopolitan-collectie

Deze karakteristieke elementen vormen de basis van onze stadstapijten oftewel Cosmopolitan-collectie: een serie stadsplattegronden van verschillende bestemmingen, uitgevoerd in een rijke kleurenmix van 100% wol. Laag- en hoogpolige haren worden zo geschoren zodat de structuur van de stad naar voren komt. Hierdoor ontstaat een web van kleine en grote straten, bruggen, water en andere elementen die meteen in het oog springen.

De basiscollectie bestaat uit 21 verschillende steden met elk hun eigen kenmerken en kleuren. Daarnaast kan je ook een tapijt op maat laten maken. Jij bepaalt zelf de kleuren, de maat en de bestemming!

Stadstapijten: kies de plattegrond van een stad naar keuze

Wil je jouw favoriete stad omzetten in een uniek tapijt? Of zoek je een mooie eyecatcher voor in de inkomhal, bij de salon of in het leeshoekje? Kom gerust eens langs bij Verco Tapijten. Onze interieurspecialisten helpen je met veel plezier verder!

Plattegrond-1
Plattegrond-2
Plattegrond-3
stadsplattegrond

Vereeuwig je favoriete bestemming op een tapijt!

Scroll naar boven