TAPIJTEN OP MAAT

Jouw tapijt op maat laten maken: kwaliteit voor elk budget

Carpet

Ben je op zoek naar een tapijt met uitzonderlijke afmetingen? Heb je speciale verzoeken qua kleur, patroon of vorm? Dan kan je jouw eigen tapijt op maat laten maken bij Verco Tapijten in Hamme. Wij gaan met plezier aan de slag en zorgen voor een gepersonaliseerde oplossing voor elk budget.

Volledig zoals jij het wil

Heb je je oog laten vallen op een bepaald type van tapijt? Maar zit de maat die je wil er niet bij? Je hoeft het ons maar te vertellen en wij laten jouw tapijt op maat maken volgens de juiste afmetingen. Om tot het tapijt van jouw dromen te komen, polsen wij verder nog naar de gewenste:

  • stijl
  • kwaliteit
  • kleur(en)
  • patroon of dessin
  • afwerking

Onze interieurspecialisten vertellen je uitgebreid over alle mogelijkheden zodat je goed geïnformeerd kan kiezen. Wij staan uiteraard altijd klaar om je te begeleiden bij je keuze.

Vind jouw inspiratie in onze tapitheek

In onze showroom hebben wij een tapitheek ingericht om je keuze te vergemakkelijken. Je kan dit vergelijken met een levensgroot inspiratiebord waar je heerlijk bij kan wegdromen.

Aan deze volledig ingerichte wand vind je alle mogelijke stukken tapijt: mooi gepresenteerd, heel kleurrijk en met verschillende structuren. Je kiest in onze tapitheek dus helemaal zelf de stijl, kleuren, materialen (zoals wol, polyamide, …), enzovoort.

Een tapijt op maat van jouw interieur laten maken

Een hoogpolig of laagpolig vloerkleed? Of liever een handgeknoopt oosters tapijt? Ben je fan van een specifieke vorm? Of zoek je een tapijt dat perfect past onder jouw eettafel? Vertrouw dan op de maatwerkoplossingen van Verco Tapijten. Wij werken samen met heel betrouwbare tapijtmerken waardoor er praktisch geen beperkingen zijn om jouw tapijt op maat te laten maken. Een exclusief tapijt dat het verschil maakt in het geheel van je interieur!

De ideale afmetingen voor jouw tapijt? Ontdek het hier.

op_maat_1
op_maat_3
op_maat_2
op_maat_4

Stel je eigen unieke tapijt samen!

Scroll naar boven