EEN FAMILIEZAAK MET EEN HART VOOR TAPIJTEN

Carpet

Verco Tapijten is een familiebedrijf waar de liefde voor tapijten en het respect voor het ambacht met de paplepel wordt meegegeven. Al meer dan 48 jaar lang is Verco Tapijten dé speciaalzaak voor iedereen die op zoek is naar een mooi tapijt. En dat voel je meteen wanneer je door de toonzaal kuiert. Honderden tapijten liggen er overzichtelijk uitgestald zodat bezoekers niet alleen zien, maar ook voelen en beleven.

Als familiebedrijf hechten wij veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten. Daarom zorgen we steeds voor advies en een begeleidend woordje uitleg bij je aankoop. Wij nemen uitgebreid de tijd zodat je straks goed geïnformeerd het juiste tapijt uitkiest.

Over_ons_main

EVEN VOORSTELLEN

Carpet_white

Verco Tapijten is het levenswerk van de familie D’hooge-Vermeir. Vader Julien stond mee aan de wieg van de zaak in 1974. Hij stopt al meer dan 48 jaar hart en ziel in zijn werk. Zijn ervaring in het plaatsen van kamerbreed tapijt en traplopers is onovertroffen. Echtgenote Hugette ontvangt samen met dochter Isabel de klanten in de toonzaal en begeleidt hen bij hun aankoop.

We hopen je vlug te mogen verwelkomen.

Hugette Vermeir
Hugette Vermeir
Julien D'Hooge
Julien D'Hooge
Isabel D'Hooge
Isabel D'Hooge
Kristof Huyck
Kristof Huyck
Feline Huyck
Feline Huyck

EEN KORTE GESCHIEDENIS

Carpet

1945: André Vercauteren richt Tapijtweverij Vercauteren op.

1974: Julien D’hooge treedt in dienst in het bedrijf van zijn oom.

1974: De bouw van de showroom gaat van start – meteen het officiële startschot van Verco Tapijten.

1980-1985: Verco Tapijten organiseert tentoonstellingen om het klassieke handgeknoopte oosterse tapijt voor te stellen aan het grote publiek.

1986: De weverij sluit definitief de deuren. Verco Tapijten focust zich nu volledig op verkoop.

1991: De eerste verbouwing vindt plaats.

2005: De tweede verbouwing betekent een regelrechte metamorfose voor de toonzaal.

Heden: Naast tapijten voor elk interieur en elk budget is Verco Tapijten ook de plek bij uitstek waar je jouw interieur gezellig kan aankleden met allerlei karaktervolle decoratiestukken en mooie accessoires.

about1
about2
about3
about4

WIL JE ONS NOG BETER LEREN KENNEN?

Carpet
Scroll naar boven