Onze showroom

EEN RUIME EN GEZELLIGE TAPIJTZAAK

Carpet

In onze 1.000 vierkante meter grote toonzaal vind je honderden tapijten. Overzichtelijk en stijlvol ingericht in een warme en huiselijke sfeer. Je ontdekt er een zeer ruime keuze aan tapijten in verschillende stijlen en prijsklassen. Daarnaast hebben we ook allerlei karaktervolle decoratiestukken en mooie accessoires om jouw interieur nog gezelliger aan te kleden.

We geven je graag de ruimte en tijd om rond te kijken in onze toonzaal. Ons enthousiast team van interieurspecialisten staat uiteraard voor je klaar om je onder te dompelen in de wereld van tapijt en je bij te staan in je keuze.

Parkeren kan op onze ruime parking, we zijn rolstoeltoegankelijk en ook de kinderen zijn meer dan welkom. Zij kunnen terecht in onze leuke kidscorner terwijl jij in alle rust jouw droomtapijt uitkiest.

Contact

Heirbaan 262
9220 Hamme

Tel: 052 47 01 96
E-mail: info@vercotapijten.be

BTW-nummer: BE0408.196.883

Openingsuren

Weekdagen:
9u tot 12u30 – 13u30 tot 18u

Zaterdag: 10u tot 18u
Zondag: 14u tot 18u

Dinsdag & woensdag: gesloten

KOM VOORBEREID NAAR ONZE SHOWROOM

Carpet_white
Kom-voorbereid

Wist je dat het ons al heel goed op weg helpt als je een stukje van thuis meebrengt naar onze showroom? Zo kunnen we meteen concrete suggesties doen en een goede voorselectie maken naargelang je stijl en voorkeur. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een foto van de ruimte waarin jouw tapijt een plaatsje zal krijgen
  • Een vloertegel, parketplank of ander stuk vloerbekleding
  • Een stoel of stof van een zetel
  • Een stuk gordijnstof
  • Een kleurstaal van de muren

GRATIS PRESENTATIE IN EIGEN INTERIEUR

Wil je 100% zeker zijn van je keuze? Op basis van jouw voorselectie in onze showroom presenteren wij de tapijten bij je thuis zodat je meteen het volledige interieurplaatje ziet. Gratis en zonder aankoopverplichtingen – dat spreekt voor zich!

Maak een afspraak of stel jouw vraag

Scroll naar boven