HOOGPOLIG TAPIJT

Hoogpolige tapijten: voor een gezellige leefruimte, voor elke stijl

Carpet

Blootvoets wegzakken in een dikke laag wol? Onze collectie hoogpolige tapijten is even uitgebreid als divers. Kies je voor een ultradonzig, hoogpolig tapijt van honderd procent wol, ga je voor de combinatie met zijde of linnen of zoek je een tapijt met meer structuur? Eén ding hebben ze allemaal gemeen: elk tapijt staat garant voor pure verwennerij.

Voor meer gezelligheid in huis

Een hoogpolig tapijt heeft heel wat troeven die bijdragen tot een gezellige leefruimte.

  • Ze voelen zacht en aangenaam aan.
  • Ze hebben een speels karakter (vooral met hogere pool).
  • Ze verbeteren de akoestiek.

Deze laatste troef is vooral interessant voor strakke interieurs met een minimum aan aankleding. Net hier zal een hoogpolig tapijt het geluid dempen. Daarnaast brengt dit type van tapijt meer volume, sfeer en warmte in huis.

Onmisbaar in elk interieur

Hoogpolige tapijten bestaan hoofdzakelijk uit wol maar zijn ook beschikbaar in andere materialen zoals katoen, linnen, zijde, viscose, tencel, … of een combinatie.

Deze keuzevrijheid vertaalt zich verder in de vele kleuren, stijlen, afmetingen en formaten. Het is net die diversiteit waardoor deze tapijten zo populair zijn. Een absolute sfeermaker in elk interieur!

Een ruime waaier aan hoogpolige tapijten

Aan kleuren en stijlen geen gebrek. Ben je een liefhebber van felle combinaties of hou je het graag sober? Onze collectie omvat een ruime waaier aan hoogpolige tapijten voor elke leefruimte en elk interieur, met topmerken zoals:

  • CSrugs
  • Jov
  • Ora Pro Nobis
  • Perletta

Deze merken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, kleuren en designmogelijkheden. Zo is het perfect mogelijk om een tapijt naar jouw wensen te ontwerpen. Hierbij wordt de kwaliteit, de kleursamenstelling, poolhoogte, afmeting of vorm volledig op maat van jouw interieur afgestemd. Kortom, een echte voltreffer bij jou thuis! Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Laat je bijstaan door onze ervaren interieurspecialisten.

Hoogpolig_1
Hoogpolig_2
Hoogpolig_3
Hoogpolig_4

Welk hoogpolig tapijt past bij mij thuis?

Scroll naar boven