MACHINAAL TAPIJT

Ontdek ons assortiment machinale tapijten

Carpet

Een prachtig tapijt dat eruitziet én aanvoelt als pure luxe maar toch budgetvriendelijk is? Dan vind je zeker je ding in ons aanbod machinale tapijten. Ze zijn kwalitatief goed en hebben een mooie levensduur. Jouw nieuwe machinale tapijt gaat dus zeker enkele jaren mee. En natuurlijk creëer je met het juiste tapijt altijd een gezellige sfeer in huis.

In alle stijlen en gangbare maten

Van klassieke vloerkleden tot moderne tapijten met leuke patronen, texturen of kleuren. Van een sober en eenvoudig vloerkleed tot een maanlandschap als print/motief op je tapijt. Wij beschikken over elke stijl en dat in alle gangbare maten. Voor ieder wat wils!

Kwaliteit aan betaalbare prijs

In tegenstelling tot onze handgeknoopte tapijten die met de hand knoop per knoop gemaakt zijn, worden machinale tapijten volledig machinaal gemaakt. Hiervoor worden twee technieken gebruikt: weven met weefgetouw of tuften.

Hoe dichter de poolharen bij elkaar zitten, hoe meer wol, hoe vaster het tapijt én hoe beter de kwaliteit. De garens van een machinaal tapijt worden altijd chemisch gekleurd. Het is de combinatie van dichtheid en garenkwaliteit die ervoor zorgt dat je een prachtig tapijt kan hebben tegen een betaalbare prijs.

Ook maatwerk mogelijk

In het algemeen biedt onze collectie machinale tapijten alle standaardmaten aan. Omdat wij met een heel ruim merkenaanbod werken, is binnen sommige collecties ook maatwerk mogelijk. In onze winkel in Hamme vind je onder meer de volgende merken:

  • Osta Carpets
  • De Poortere Deco
  • Ragolle
  • Ligne Pure
  • Tarkett
  • Van Besouw
  • Lano

Vind je keuze aan machinale tapijten

Modern, klassiek, kleurrijk of sober? Hoogpolig of laagpolig? Wij helpen je graag in je zoektocht naar het ideale tapijt tegen de beste prijs. Kom gerust eens langs in onze winkel en laat je bijstaan door onze professionele interieurexperten.

Machinaal_1
Machinaal_2
Machinaal_3
Machinaal_4

Op zoek naar een betaalbaar tapijt?

Scroll naar boven