Handgeknoopt tapijt kopen

Handgeknoopt tapijt kopen? Verco Tapijten is dé referentie

Carpet

Wil je graag een prachtig, handgeknoopt tapijt in je woonkamer? Kom eens langs bij Verco Tapijten in Hamme. Onze showroom is meer dan 1.000 vierkante meter groot en bevat honderden verschillende modellen. Met andere woorden: meer dan keuze genoeg dus. Onze interieurspecialisten geven je deskundige begeleiding bij je aankoop.

De referentie voor handgeknoopte tapijten

Verco Tapijten is de specialist in handgeknoopte oosterse tapijten. Onze collectie bevat pareltjes van Iran, Nepal, Afghanistan en India en is een ware lust voor het oog. Wist je trouwens dat het grootste deel van het productieproces manueel gebeurt? Elk tapijt is gemaakt van de beste wolkwaliteit en wordt volledig met de hand geknoopt volgens eeuwenoude traditionele methodes. Het resultaat is een tapijt met een unieke uitstraling.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een goeie band opgebouwd met de meest gereputeerde ateliers in de wereld. Zo bestaat de mogelijkheid om je droomtapijt volledig op maat en kleur te laten knopen. Het authentieke handwerk vraagt een beetje geduld, maar is het wachten meer dan waard!

Een handgeknoopt tapijt voor elke stijl

Kies je voor een traditioneel oosters motief, of mag het modern en strak? Er is een handgeknoopt tapijt in elke stijl, voor elk interieur, en voor ieders smaak. Onze interieurspecialisten staan klaar om je met raad en daad bij te staan.

Handgeknoopt tapijt kiezen?

Raak je er maar niet uit welk tapijt het beste staat in je woonkamer? Wil je met je eigen ogen zien of dat ene tapijt wel past in jouw slaapkamer? Ben je niet zeker of jouw keuze matcht met je gordijnen? Wij komen een selectie van onze tapijten graag bij je thuis presenteren. En dat volledig kosteloos. Zo zie je meteen of de combinatie die jij voor ogen hebt ook echt werkt in jouw interieur.

Bij Verco Tapijten gaan we voor 100% tevreden klanten. Met minder zijn wij niet tevreden.

Tot binnenkort in onze showroom!

Handgeknoopt1
Handgeknoopt2
Handgeknoopt3
Handgeknoopt4

Til je interieur naar een hoger niveau met een handgeknoopt oosters tapijt

Scroll naar boven