Hedendaagse tapijten

Hedendaagse tapijten op maat van jouw wensen

Carpet

Ben jij op zoek naar een stijlvol tapijt? Op het vlak van vloerbedekking doen hedendaagse tapijten het goed in elk interieur. Kies bijvoorbeeld voor een modern design in een witte kamer of ga voor een tapijt met een unieke structuur. Onze collectie biedt een uitgebreide keuze zodat je altijd vindt waar je naar op zoek bent.

Tapijten en vloerkleden met modern design

Hou je van strak en sober of juist van een kleurrijk ontwerp? Ben je op zoek naar een tapijt dat perfect past in je woonkamer, slaapkamer of keuken? Wat je smaak of budget ook is, bij ons vind je gegarandeerd het tapijt van jouw dromen. Wij hebben een bijzonder uitgebreid assortiment hedendaagse tapijten voor ieders smaak en stijl.

Ben je op zoek naar een tapijt met uitzonderlijke afmetingen? Heb je speciale verzoeken qua kleur, patroon of vorm? Dan bieden we je graag een alternatief. Wij beschikken namelijk over een uitgebreide tapitheek.

Kies de stof, de kleur, de tekening én de afmetingen en wij zorgen ervoor dat jouw tapijt dé blikvanger van jouw interieur wordt.

Kies het tapijt dat bij jou stijl past

Heb je graag een dik tapijt om heerlijk in weg te zakken of liever een strak ogend vloerkleed? Of je nu gaat voor de warme uitstraling van hoogpolig tapijt of kiest voor een uniek laagpolig pareltje van handgeknoopt vakmanschap, onze interieuradviseurs begeleiden je graag bij je aankoop.

Wil je meer info over hedendaagse tapijten op maat?

Ben je op zoek naar een modern tapijt dat helemaal bij de inrichting van jouw woning past? Ons assortiment is even ruim als divers, zowel qua stijl als prijs. Neem dus snel contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom te Hamme. Wij helpen je graag verder!

op_maat_1
op_maat_3
op_maat_2
op_maat_4

Stel je eigen unieke tapijt samen!

Scroll naar boven