Oosterse tapijten Gent

Ben je op zoek naar Oosterse tapijten in regio Gent?

Carpet

Het Oosterse tapijt siert al sinds jaar en dag de vloer van veel woningen. Deze unieke tapijten met hun fascinerende patronen hebben door de jaren heen heel wat mensen betoverd. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom. De variaties zijn eindeloos en het vakmanschap erachter is ongekend, waardoor deze tapijten een blikvanger zijn in ieder huis. Verco Tapijten is de specialist op het gebied van Oosterse tapijten in de regio Gent. Onze interieurspecialisten helpen je dan ook graag verder.

Pareltjes van handgeknoopt vakmanschap

Het Perzische tapijt wordt vaak beschouwd als het mooiste Oosterse tapijt van allemaal. Maar ook landen als Nepal, Afghanistan en India produceren hoogwaardige met de hand geknoopte tapijten. Elk land van herkomst heeft zo zijn eigen manier van wol spinnen, kleuren, knopen en afwerken. Het vloerkleed is daarnaast handgeknoopt door vakbekwame ambachtslieden, hierdoor zijn er geen twee hetzelfde.

Hoogwaardige tapijten voor elk interieur

Oosterse tapijten staan bekend om hun uitzonderlijk hoge kwaliteit en creëren door hun levendige patronen en kleuren een karaktervolle sfeer in je interieur. De keuze in handgeknoopte tapijten is de voorbije jaren flink toegenomen. Omdat ze van wol gemaakt zijn, zijn ze van nature vuilafstotend en zeer slijtvast. Ze raken bovendien nooit uit de mode, want een Oosters tapijt staat even mooi in een landelijk, industrieel of modern interieur.

Op zoek naar Oosterse tapijten in regio Gent?

Maak je inrichting compleet met het vloerkleed dat in jouw huis past. Welke sfeer je ook wilt creëren, wij hebben volop keus in materiaal, kleur, vorm en grootte van je tapijt. Alle tapijten in onze winkel zijn door onszelf met zorg geselecteerd en aangekocht in de landen van herkomst. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hamme. In ons assortiment vind je gegarandeerd het tapijt van je dromen.

Handgeknoopt1
Handgeknoopt2
Handgeknoopt3
Handgeknoopt4

Til je interieur naar een hoger niveau met een handgeknoopt oosters tapijt

Scroll naar boven