Perzisch tapijt Gent

Op zoek naar een Perzisch tapijt in regio Gent?

Carpet

Een Perzisch tapijt is een handgeknoopt vloerkleed uit Perzië. De fascinerende patronen van deze unieke tapijten hebben door de jaren heen heel wat mensen betoverd. Ze staan bekend om hun uitzonderlijk hoge kwaliteit en creëren door hun levendige kleuren een karaktervolle sfeer in je interieur. Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher in huis? Verco Tapijten is de specialist op het gebied van Perzische tapijten in de regio Gent. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.

Perzische tapijten; kunstwerken met historiek

Het Perzische tapijt beschouwt men vaak als het mooiste Oosterse tapijt van allemaal. Dit komt mede omdat men de kleden knoopt met een Perzische knoop. Deze neemt minder ruimte in beslag dan andere knopen waardoor men hele fijne patronen en vloeiende lijnen kan creëren. De productie van een Perzisch tapijt is erg intensief omdat het volledig met de hand wordt gemaakt. Aan een tapijt van 2 op 3 meter wordt wel 4 tot 6 maanden gewerkt.

Voor ieder interieur een passend tapijt

Het Perzisch tapijt is weer helemaal terug van weggeweest als decoratief vloer- of wandkleed. De typische prints die deze tapijten zo herkenbaar maken worden op een subtiele manier en met hedendaagse kleuren verweven in het kleed. Effen patronen met enkele nuances zijn echter ook mogelijk. Ze raken bovendien nooit uit de mode, want een Perzisch tapijt staat even mooi in een landelijk, industrieel of modern interieur.

Op zoek naar een Perzisch tapijt in regio Gent?

Maak je interieur compleet met een Perzisch tapijt dat in jouw huis past. Welke sfeer je ook verkiest, wij hebben voor elk wat wils. Alle tapijten in onze winkel hebben wij met zorg voor jullie geselecteerd. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hamme. In ons aanbod vind je gegarandeerd het tapijt van je dromen.

Handgeknoopt1
Handgeknoopt2
Handgeknoopt3
Handgeknoopt4

Til je interieur naar een hoger niveau met een handgeknoopt oosters tapijt

Scroll naar boven