Perzische tapijten Antwerpen

Op zoek naar Perzische tapijten in de regio Antwerpen?

Carpet

Een Perzisch tapijt is een handgeknoopt vloerkleed uit Perzië met prachtige, gedetailleerde motieven in natuurlijk geverfde wol. Ze staan bekend om hun uitzonderlijk hoge kwaliteit en creëren door hun levendige kleuren een karaktervolle sfeer in je interieur. Elk tapijt is uniek en gemaakt door ervaren ambachtslieden. Ben jij op zoek naar een echte blikvanger in huis? Verco Tapijten is dé specialist op het gebied van Perzische tapijten in de regio Antwerpen. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.

De kunst van het tapijt

Perzië is bij uitstek de bakermat van het handgeknoopte tapijt. De tapijten uit deze regio beschouwt men vaak als de mooiste oosterse tapijten van allemaal. Dit komt mede omdat men de kleden knoopt met een Perzische knoop. Deze is kleiner in vergelijking met andere knopen waardoor men hele fijne patronen en vloeiende lijnen kan creëren. De productie van een Perzisch tapijt is erg intensief omdat het volledig met de hand wordt gemaakt. Aan een tapijt van 2 op 3 meter wordt wel 4 tot 6 maanden gewerkt.

Een Perzisch tapijt als tijdloze eyecatcher

Dankzij het uitzonderlijke vakmanschap en de hoge kwaliteit zijn Perzische tapijten al eeuwenlang een gewaardeerd product. Deze prachtige en unieke handgeknoopte tapijten zijn te vinden in talrijke vormen en maten, afhankelijk van waar ze vandaan komen en wie ze gemaakt heeft. Ze bestaan uit 100% wol, waardoor ze in de winter warm en in de zomer aangenaam zacht aanvoelen. Er is bovendien voor ieder wat wils; van grote, in ateliers geknoopte tapijten tot levendig versierde dorpskleden en charmante nomadische producten.

Op zoek naar Perzische tapijten in regio Antwerpen?

Kom ons ruim aanbod ontdekken en haal de oosterse sferen in huis met een handgeknoopt Perzisch vloerkleed. Onze Perzische tapijten zijn stuk voor stuk uniek. Alle tapijten in onze winkel hebben wij met zorg voor jullie geselecteerd. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hamme. Wij hebben gegarandeerd het tapijt van je dromen in huis.

Handgeknoopt1
Handgeknoopt2
Handgeknoopt3
Handgeknoopt4

Til je interieur naar een hoger niveau met een handgeknoopt oosters tapijt

Scroll naar boven