TAPIJT OP MAAT kopen

Tapijt op maat kopen? Verco Tapijten is zeker een bezoek waard

Carpet

Voldoen de standaardmaten niet aan je eisen? Ga dan voor een tapijt op maat. Kies de stof, de kleur en het motief en wij zetten onze ateliers aan het werk. Zo ga je straks naar huis met een droomtapijt voor jouw interieur. Uiteraard kan je bij het maken van je keuze rekenen op de creatieve en deskundige inbreng van onze interieurdesigners. Zij staan je graag met raad en daad bij.

Wie wij zijn? Verco Tapijten, dé specialist in moderne en klassieke tapijten. We leveren zowel standaardmaten als maatwerk. Kom dus zeker eens een kijkje nemen in onze showroom in Hamme.

Bekijk ons assortiment tapijten

Jouw smaak, jouw tapijt op maat

We hebben allemaal onze eigen smaak en stijl. Waarom zou je dan genoegen nemen met een standaardtapijt? Bij Verco Tapijten zijn we ons bewust van de beperkingen van vaste maten. Daarom bieden we onze klanten graag een alternatief. Stel je eigen droomtapijt samen.

Kies de stof, de kleur, de tekening én de afmetingen en wij zorgen ervoor dat jouw tapijt dé eyecatcher wordt van je interieur.

Laat je inspireren door onze tapitheek en onze experts

Ben je op zoek naar een tapijt met uitzonderlijke afmetingen? Heb je speciale verzoeken qua kleur, patroon of vorm? Laat het ons weten en we laten voor jou een exclusief tapijt op maat maken: handgeknoopt of in hoogwaardig tuftwerk, kleurvast en duurzaam – volledig zoals jij het wil.

We beschikken over een uitgebreide tapitheek. Jij kiest de stijl en de kleuren, maar ook de materialen, zoals wol, linnen of polyamide. Hoogpolig of kortharig tapijt: jij vraagt, wij draaien! En uiteraard staan we altijd om je te begeleiden bij je keuze.

Bij Verco Tapijten gaan we voor 100% tevreden klanten. Met minder zijn wij niet tevreden.

Tot binnenkort in onze showroom!

op_maat_1
op_maat_3
op_maat_2
op_maat_4

Stel je eigen unieke tapijt samen!

Scroll naar boven