Tapijten Dendermonde

Tapijten Dendermonde: ontdek ons uitgebreid aanbod

Carpet

Ben je op zoek naar een tapijt dat perfect binnen jouw interieur past? Verco Tapijten is dé tapijtenwinkel bij uitstek in regio Dendermonde. Een tapijt is praktisch en voegt sfeer toe aan jouw interieur. Daarnaast geeft het je dat echte ‘thuis’ gevoel. Al jarenlang is Verco Tapijten de speciaalzaak voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit voor elk budget.

Onze grootste troef: ons uitgebreid aanbod

Tapijten zijn onze passie. Klassiek of modern, strak of kleurrijk? Wij hebben het allemaal. Of je nu kiest voor een handgeknoopt oosters tapijt, een hoogpolig tapijt of een machinaal geweven tapijt… je gaat sowieso met een luxueus en stijlvol tapijt naar huis!

Onze handgeknoopte tapijten zijn pareltjes van vakmanschap gemaakt uit luxueuze materialen zoals Iraanse wol, Himalayawol en natuurzijde en zijn afkomstig uit Iran, Nepal, Afghanistan en India. Onze collectie machinale tapijten combineert dan weer tijdloze elegantie met kwaliteit en budgetvriendelijkheid. Eerder fan van een hoogpolig tapijt? Dan kies je voor ultieme zachtheid in je interieur.

Kom gerust ons aanbod in levende lijven ontdekken. We ontvangen je graag in onze gezellige en overzichtelijke showroom. Onze medewerkers gaan steeds tot het uiterste zodat jij de juiste keuze kan maken.

Tapijten op maat

Droom je van een kwalitatief hoogstaand tapijt met uitzonderlijke afmetingen? Dan is een tapijt op maat iets voor jou. Je kiest zelf het patroon, het formaat en de kleuren en wij garanderen je exclusief maatwerk van de bovenste plank. Daarnaast zijn onze tapijten duurzaam en worden ze samengesteld uit schitterende kleurschakeringen die met de hand geknoopt zijn.

Op zoek naar tapijten in Dendermonde?

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hamme. Als familiebedrijf hechten we veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten. We begeleiden jou graag met professioneel advies op jouw interieurmaat. Zo ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een Verco Tapijt!

3-1024x663
4-1024x663
2-1024x683
1-1024x721

STEL JE EIGEN UNIEKE TAPIJT SAMEN!

Scroll naar boven