Op zoek naar stijlvolle of praktische tapijten in regio Gent?

Carpet

Tapijt geeft je dat echte ‘thuis’ gevoel. Het is zacht aan de voeten en zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Verco Tapijten is de specialist op het vlak van tapijten in de regio Gent. In onze showroom vind je een bijzonder uitgebreid assortiment aan handgeknoopte tapijtenmachinaal geweven tapijten of hoogpolige tapijten. Heb je liever een tapijt op maat? Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.

Bedekken en beschermen

Het feit dat een tapijt de vloer bedekt kan soms meer dan een bijkomstigheid zijn. Heb je een mooie houten vloer in huis? Dan heb je waarschijnlijk wel gemerkt dat deze soms splintert, de meest belopen stukken er totaal afgesleten uit kunnen zien of stoelen de vloer beschadigen. Heb je geen zin om constant te schuren en te waxen? Dan is een tapijt een stijlvolle oplossing.

Comfortabel, trendy en geluiddempend

Tapijt geeft naast bescherming ook warmte, textuur en persoonlijkheid aan een ruimte.

Of je nu voor hoog- of laagpolig tapijt kiest, het is altijd zacht en comfortabel en past in elk interieur. Bovendien heeft het een geluiddempende én isolerende werking. Ideaal dus voor een sterk verbeterde akoestiek in holle ruimtes of waar je tv kijkt bijvoorbeeld. Tapijten blijven ook altijd trendy, of je nu voor een vintage tapijt kiest of voor een exemplaar met een moderne uitstraling.

Eenmaal overtuigd van de veelzijdigheid en flexibiliteit van tapijt is het moment daar om te bepalen welk soort tapijt het beste bij jouw stijl en smaak aansluit. Net als bij andere vloerbekledingen kan tapijt de sfeer in een ruimte bepalen. Door de juiste kleur te kiezen, die aansluit bij jouw interieur, kan de kamer veranderen in de stijl die jij voor ogen hebt.

Op zoek naar tapijt in regio Gent?

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hamme. Wij hebben een ruim aanbod tapijten in alle maten, kleuren en patronen: in ons assortiment vind je gegarandeerd het tapijt van je dromen.

3-1024x663
4-1024x663
2-1024x683
1-1024x721

STEL JE EIGEN UNIEKE TAPIJT SAMEN!

Scroll naar boven