Tapijtenwinkel Antwerpen

Verco Tapijten is jouw tapijtenwinkel in Antwerpen

Carpet

Ben je op zoek naar een tapijt dat perfect binnen je interieur past? Verco Tapijten is dé tapijtenwinkel in Antwerpen bij uitstek. Een tapijt is praktisch en voegt sfeer toe aan je interieur, het geeft je dat echte ‘thuis’ gevoel. Daarnaast is het zacht aan de voeten en zorgt het voor een warme, natuurlijke uitstraling. Al jarenlang is Verco Tapijten de speciaalzaak voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit voor elk budget.

Wij hebben voor elk wat wils

Een tapijt betekent instant gezelligheid voor elk interieur, is er voor elke ruimte en naar ieders smaak. In onze showroom vind je een bijzonder uitgebreid assortiment aan handgeknoopte tapijtenmachinaal geweven tapijten en hoogpolige tapijten. Heb je liever een tapijt op maat? Wij leveren exclusief maatwerk van de bovenste plank. Bij ons vind je gegarandeerd het tapijt van je dromen!

Zo hou je je tapijt clean

Als je bij ons een tapijt koopt dan krijg je er sowieso een onderhoudsfiche met tips bij. Hierdoor blijft je tapijt er prachtig uitzien. Daarnaast hebben wij ook een assortiment aan reinigingsproducten én staan wij steeds klaar om al je vragen te beantwoorden. Bovendien kan je bij ons terecht voor een professionele reiniging. Je tapijt zal er nog nooit zo clean hebben uitgezien!

Op zoek naar een tapijtenwinkel in Antwerpen?

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hamme. Als familiebedrijf hechten we veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten. We begeleiden jou graag met professioneel advies op jouw interieurmaat zodat je goed geïnformeerd je beslissing kan nemen. Zo ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een Verco Tapijt!

3-1024x663
4-1024x663
2-1024x683
1-1024x721

STEL JE EIGEN UNIEKE TAPIJT SAMEN!

Scroll naar boven