Tapijten Aalst

Verco: tapijtspecialist in de regio Aalst

Carpet

Is je woonkamer toe aan een nieuw tapijt? Verco Tapijten is de specialist in de regio Aalst. Onze toonzaal is vlakbij gelegen in Hamme en omvat een ruime keuze aan handgeknoopte tapijtenmachinaal geweven tapijten en hoogpolige tapijten. Op zoek naar iets speciaals? Bestel een uniek tapijt op maat? Onze interieurspecialisten loodsen je met plezier doorheen ons aanbod.

De referentie voor tapijten in de regio Aalst

Ken je Verco Tapijten nog niet? Onze showroom is gelegen langs de baan Dendermonde - Waasmunster in Hamme. In onze ruim 1.000 vierkante meter grote toonzaal vind je honderden tapijten. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid aanbod aan vloerbekleding (vasttapijt, vinyl, klikstrips, …), traplopers en decoratieve elementen.

Welke tapijten vind je bij ons?

Welke kleur, stijl of prijsklasse je ook zoekt, de kans is groot dat we jouw droomtapijt in onze toonzaal hebben liggen. En is dat niet het geval, dan bestellen we het gewoon. Een overzicht van ons assortiment:

  • Handgeknoopte tapijten

Je vindt bij ons handgeknoopte, oosterse tapijten uit Iran, Nepal, Afghanistan en India. Alle tapijten zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke wol en werden geknoopt en gekleurd volgens tradities die al generaties worden doorgegeven. Deze kunstwerkjes zijn beschikbaar in traditionele en nieuwe stijl. Laat je voor elke aankoop begeleiden door onze interieurspecialisten.

  • Machinaal geweven tapijten

Machinaal geweven tapijt is budgetvriendelijker dan de handgeknoopte variant, zonder dat de kwaliteit erbij inschiet. Bekijk ons ruim aanbod in alle gangbare maten, voor ieders stijl en smaak.

  • Hoogpolig tapijt

Heb je graag een dik tapijt om heerlijk in weg te zakken? Verwen je voeten dan met een hoogpolig tapijt. Ga voor ultradonzig van honderd procent wol of kies een combinatie met zijde of linnen. Ons hoogpolige tapijten zijn pure verwennerij! Maak je keuze uit topmerken als Carpet Sign, Jov, Manhattan, Danskina, Kinnasand, Longbarn, Ora Pro Nobis, Perletta en andere.

Tot binnenkort in onze showroom!

3-1024x663
4-1024x663
2-1024x683
1-1024x721

STEL JE EIGEN UNIEKE TAPIJT SAMEN!

Scroll naar boven