Tapijten Dendermonde

Verco: tapijtspecialist in de regio Aalst

Carpet

Heb je plannen om een nieuw tapijt te kopen? Verco Tapijten is de specialist in de regio Dendermonde. Bekijk ons uitgebreide gamma handgeknoopte tapijtenmachinaal geweven tapijten en hoogpolige tapijten. Of bestel een uniek tapijt op maat. De hoogstaande service en persoonlijke begeleiding van onze interieurspecialisten krijg je er gratis bij.

De referentie voor tapijten in de regio Dendermonde

Ken je Verco Tapijten nog niet? Onze showroom is gelegen langs de baan Dendermonde - Waasmunster in Hamme. In onze ruim 1.000 vierkante meter grote toonzaal vind je honderden tapijten. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid aanbod aan vloerbekleding (vasttapijt, vinyl, pvc, …), traplopers en decoratieve elementen.

Welke tapijten vind je bij ons?

Welke kleur, stijl of prijsklasse je ook zoekt, de kans is groot dat we jouw droomtapijt in onze toonzaal hebben liggen. En is dat niet het geval, dan bestellen we het gewoon. Een overzicht van ons assortiment:

  • Handgeknoopte tapijten

Maak je keuze uit oosterse tapijten uit Iran, Nepal, Afghanistan of India. Deze kunstwerkjes zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke wol, geknoopt en gekleurd volgens aloude tradities. Beschikbaar in zowel traditionele als nieuwe stijl. Onze interieurspecialisten gidsen je doorheen ’s werelds meest vermaarde tapijtateliers.

  • Machinaal geweven tapijten

Op zoek naar een budgetvriendelijk tapijt dat niet moet inboeten aan kwaliteit? Bekijk dan zeker ons aanbod machinaal geweven tapijten. Beschikbaar in alle gangbare maten en voor ieders stijl en smaak. Ideaal om het gezellig te maken in huis!

  • Hoogpolig tapijt

Heb je graag een dik tapijt om heerlijk in weg te zakken? Verwen je voeten dan met een hoogpolig tapijt. Ga voor ultradonzig van honderd procent wol of kies een combinatie met zijde of linnen. Ons hoogpolige tapijten zijn pure verwennerij! Maak je keuze uit topmerken als Carpet Sign, Jov, Manhattan, Danskina, Kinnasand, Longbarn, Ora Pro Nobis, Perletta en andere.

Tot binnenkort in onze showroom!

3-1024x663
4-1024x663
2-1024x683
1-1024x721

STEL JE EIGEN UNIEKE TAPIJT SAMEN!

Scroll naar boven