Tapijten Oost-Vlaanderen

Welkom bij de tapijtspecialist van Oost-Vlaanderen

Carpet

Verco Tapijten is de Oost-Vlaamse specialist terzake. Onze showroom in Hamme, op een halfuurtje rijden van Gent, biedt je een ruime keuze handgeknoopte tapijtenmachinaal geweven tapijten en hoogpolige tapijten. Hier vind je gegarandeerd het tapijt van je dromen. Ook een uniek tapijt op maat is mogelijk. Vraag ernaar in onze winkel.

De referentie voor tapijten in Oost-Vlaanderen

Verco Tapijten is een bekende naam in Oost-Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten staat onze naam voor kwaliteit en topservice. Breng een bezoekje aan onze meer dan 1.000 vierkante meter grote toonzaal. Naast tapijten vind je er ook vloerbekleding, traplopers en decoratieve elementen voor je woon-, bad- of slaapkamer.

Ontdek ons assortiment

Ons assortiment is even ruim als divers, zowel wat stijl als prijs betreft. Een greep uit ons aanbod:

  • Machinaal geweven tapijten

Onze machinaal geweven tapijten zijn kwalitatief hoogstaand en toch budgetvriendelijk.  Elk model is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Ben je overdonderd door de keuzemogelijkheden? Laat je bijstaan door onze interieurspecialisten.

  • Handgeknoopte tapijten

Oosters tapijt van Iran, Nepal, Afghanistan of India? Al onze tapijten worden volledig met de hand geknoopt en zijn gemaakt van 100% natuurlijke wol. Kies de kleuren, tekeningen en motieven die perfect in je interieur passen.

  • Hoogpolig tapijt

Laat je voeten verwennen door ons hoogpolig tapijt. Heerlijk om op te liggen, voor het haardvuur, de televisie of gewoon om te luieren. Onze hoogpolige tapijten zijn beschikbaar in tal van varianten: 100% wol of een combinatie met zijde of linnen. Aan jou de keuze. Kies uit topmerken als Carpet Sign, Jov, Manhattan, Danskina, Kinnasand, Longbarn, Ora Pro Nobis, Perletta en andere.

Tot binnenkort in onze showroom!

3-1024x663
4-1024x663
2-1024x683
1-1024x721

STEL JE EIGEN UNIEKE TAPIJT SAMEN!

Scroll naar boven