Design tapijten

Maak van je huis een echte thuis

Carpet

Ben je op zoek naar een hedendaags tapijt dat helemaal past bij jouw interieur? Dan zit je goed bij Verco Tapijten! Al jarenlang zijn wij dé speciaalzaak voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en dat voor elk budget. Kom langs in onze showroom in Hamme en ontdek ons uitgebreid assortiment design tapijten.

Jouw tapijt, jouw smaak

Meer en meer mensen kiezen ervoor om hun woonkamer of slaapkamer op te fleuren met een tapijt. Van ronde design tapijten tot decoratieve tapijten met een bijzonder ontwerp: ze zijn niet meer weg te denken uit de moderne interieurs. Hou je van geometrische vormen of juist felle kleuren? Bij ons vind je voor elke ruimte in huis een geschikt exemplaar!

Toch niet gevonden wat je zoekt? Ga dan voor een tapijt op maat. Jij kiest de kwaliteit, de kleur, de tekening én de afmetingen en wij zorgen ervoor dat jouw tapijt een échte eyecatcher wordt.

De voordelen van een tapijt

Heb je last van een slechte akoestiek in huis? Een tapijt kan dit probleem voor je oplossen. Door een vloerkleed te plaatsen zorg je ervoor dat geluid minder kan nagalmen. Daarnaast biedt een tapijt nog een mooie meerwaarde: heerlijke warme voetjes in de winter.

Niets is zo vervelend als het geluid van schuivende stoelen. Wanneer je een tapijt onder je tafel plaatst, hoor je hier bijna niets meer van. En ook je parketvloer zal minder snel beschadigd geraken. Dat zijn twee vliegen in één klap!

En misschien wel het grootste voordeel: een tapijt zorgt ervoor dat je huis knus en gezellig aanvoelt. Het maakt van je huis een echte thuis. Home sweet home.

Wil je meer informatie over design tapijten?

Neem dan contact met ons op. Als familiebedrijf hechten we veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten. We begeleiden jou graag met professioneel advies op jouw interieurmaat. Zo ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een Verco Tapijt!

3-1024x663
4-1024x663
2-1024x683
1-1024x721

STEL JE EIGEN UNIEKE TAPIJT SAMEN!

Scroll naar boven