Schenk je trap een tweede leven

Carpet

Of je nu kiest voor een klassieke of moderne trapstoffering, bij ons ben je zeker van topkwaliteit en een haarfijne afwerking. Wij beschikken over een ruime collectie traplopers in diverse stijlen en kleuren. Naast de standaardbreedtes (50, 60, 70 of 90 cm) is ook maatwerk mogelijk. Kies voor de klassieke loper of ga voor trapbreed tapijt.

PLAATSING TRAPLOPER

Er zijn verschillende technieken om een traploper te installeren.

  • Blind: Er is geen bevestiging te zien. De loper rust op spanlatten met weerhaakjes die op elke trede en tegentrede worden getimmerd.
  • Met clipsen: Elke tegentrede krijgt twee clipsen die de loper op zijn plaats houden. Voor een klassieke look.
  • Traproeden: Een heel luxueuze uitvoering, verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals koper, chroom, inox, nikkel, hout, smeedijzer, … Klassiek, modern of eigentijds? Voor elk wat wils.

TRAP UITKLEDEN

Bij een zogenaamde ‘uitgeklede trap’ ligt er tapijt over de volledige breedte van de treden. Ook hier bieden we een ruime keuze aan in verschillende kwaliteiten, dessins en kleuren. Zo wordt uw interieur één geheel. We onderscheiden twee plaatsingsmethodes:

  • Gelijmde plaatsing: het tapijt wordt volledig op de trap verlijmd, al dan niet met ondertapijt voor een optimaal loopcomfort.
  • Gespannen plaatsing: op elke trede en tegentrede worden spanlatten met weerhaakjes geplaatst. Hiertussen spannen we de traploper. Om het hoogteverschil van de latjes op te vangen plaatsen we ondertapijt voor een maximaal loopcomfort.

TAPIJT OP EEN OPEN TRAP

Om het open karakter van de trap te behouden werken we met halve maantjes. Die kleven we vast door middel van kleefstroken op de onderkant van de maan. Draaitrap of rechte trap? Geen probleem. De plaatsing is relatief eenvoudig en kan je gerust zelf doen.

Trap-uitkleden-Verco-Tapijten-IMG_6950-683x1024
Traploper-blind-Verco-Tapijten-Foto-004
Traptreden-Verco-Tapijten-Foto-001
traploper-roeden-Verco-Tapijten-IMG_7305-e1500904116169-683x1024

MAAK JE KEUZE UIT ONS RUIM ASSORTIMENT TRAPLOPERS

Scroll naar boven