Indisch tapijt kopen?

Ontdek ons assortiment Indische tapijten

Carpet

Onze Indische tapijten hoeven qua schoonheid en kwaliteit niet onder te doen voor de Perzische. Ze zijn wel budgetvriendelijker en ook beschikbaar in tal van kleuren en stijlen. Ontdek ze in onze toonzaal in Hamme.

De kunst van het maken van tapijten werd in India geïntroduceerd rond de zestiende eeuw. Indische kunstenaars leerden de stiel van hun Perzische collega’s. Vandaag is India een van dé grote exporteurs van handgeknoopte tapijten in de wereld. De kleurpatronen zijn vaak niet te onderscheiden van de echte Perzische tapijten.

Indische tapijten zijn beschikbaar in verschillende kwaliteiten, stijlen, kleuren en prijsklassen. Het is dus heel belangrijk dat je je goed laat informeren. Voel ook aan de tapijten: wedden dat je de verschillen zo ontdekt? Kom zeker langs voor een bezoek in onze toonzaal in Hamme.

Indisch tapijt van topkwaliteit

Onze collectie Indische tapijten hoeven qua schoonheid en kwaliteit niet onder te doen voor de Perzische. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met topateliers kunnen we de kwaliteit leveren die onze klanten verwachten. Stuk voor stuk pareltjes zijn het! Hun prachtige natuurlijke kleuren, ijzersterke wolkwaliteit en geraffineerde hedendaagse dessins geven ze jouw interieur een echte meerwaarde.

Koop je bij ons een Indisch tapijt, dan ben je verzekerd van een topstuk.

Verco: dé specialist in tapijten

Verco Tapijten is een bekende naam in Oost-Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten staan we voor kwaliteit en topservice. Breng een bezoekje aan onze meer dan 1.000 vierkante meter grote toonzaal. Naast tapijten vind je er ook vloerbekleding, traplopers en decoratieve elementen voor je woon-, bad- of slaapkamer.

Een Indisch tapijt kiezen in onze toonzaal?

Raak je er maar niet uit welk tapijt het beste staat in je woonkamer? Wil je met je eigen ogen zien of dat ene tapijt wel past in jouw slaapkamer? Ben je niet zeker of jouw keuze matcht met je gordijnen? Wij komen een selectie van onze tapijten graag bij je thuis presenteren. En dat volledig kosteloos. Zo zie je meteen of de combinatie die jij voor ogen hebt ook echt werkt in jouw interieur.

Bij Verco Tapijten gaan we voor 100% tevreden klanten. Met minder zijn wij niet tevreden.

Tot binnenkort in onze showroom!

Handgeknoopt1
Handgeknoopt2
Handgeknoopt3
Handgeknoopt4

Til je interieur naar een hoger niveau met een handgeknoopt oosters tapijt

Scroll naar boven