Hippe, unieke tapijten zorgen voor een verrassende innovatie in de tapijtenwereld

Tapijten vind je al lang niet enkel meer terug in het huis van je grootouders, ook in moderne woningen met een strak interieur hebben ze hun plek veroverd. Dit is te danken aan een nieuwe, frisse wind. Onder andere hippe horoscoop tapijten en unieke tapijten met stadsplattegrond zijn een originele innovatie in de tapijtenwereld.

Tapijten met stadsplattegrond

Ben jij tijdens je citytrip naar Parijs helemaal verliefd geworden op deze romantische stad? Of heb jij een favoriete reisbestemming waar je maar al te graag naar terugkeert? Dicht bij huis of net heel ver weg, iedereen heeft wel een bestemming die iets in hem of haar losmaakt. Daarom zijn wij helemaal weg van de gloednieuwe Cosmopolitan tapijten: tapijten met daarop de plattegrond van een stad naar keuze.

Elke stad vertelt aan de hand van gebouwen, pleinen, bruggen, straten, water en kleuren zijn eigen unieke verhaal. Deze karakteristieke elementen vormen de basis van de nieuwe Cosmopolitan-collectie. Laag- en hoogpolige haren worden zodanig geschoren dat de structuur van de stad naar voren komt. Hierdoor ontstaat een web van kleine en grote straten, bruggen, water en andere elementen die meteen in het oog springen.

De basiscollectie bestaat uit 21 verschillende steden met elk hun eigen kenmerken en kleuren. Daarnaast kan je ook een tapijt op maat laten maken. Jij bepaalt zelf de kleuren, de maat en de bestemming!

Horoscoop tapijten

Een andere tapijtencollectie waar we grote fan van zijn is de nieuwe Ted Baker collectie van Brink & Campman. Deze collectie biedt handgetufte ronde tapijten met horoscoop design. Het vloerkleed is gemaakt van wol en viscose, voor de detaillijnen worden glanzende vezels gebruikt. De tapijten zijn verkrijgbaar in warme, zachte kleuren en zijn bijvoorbeeld heel leuk voor in de hal of de kinderkamer. Deze unieke design tapijten fleuren jouw interieur op in een handomdraai!

Meer weten over innovatie in de tapijtenwereld? 

Wil je graag meer informatie over innovatie in de tapijtenwereld? Wil je jouw interieur verrijken met één van deze prachtige blikvangers? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Hamme. Wij helpen je met veel plezier verder!

Scroll naar boven