Iraanse tapijten

Ontdek onze ruime keuze Iraanse tapijten

Carpet

Iraanse tapijten zijn een echte streling voor het oog. Deze handgemaakte kunstwerken zijn dan ook een meerwaarde voor elke ruimte. De handgesponnen wol in allerlei zachte kleurschakeringen maken dat deze tapijten tot de top behoren in de Perzische wereld. Gun jezelf dan ook dit cadeau. Ontdek de collectie in onze toonzaal in Hamme.

Iraanse tapijten zijn erg verscheiden van kleur en stijl, maar ze delen wel één ding: hun natuurlijke look. Dat komt omdat ze op ambachtelijke wijze gemaakt worden. De tapijtknopers, veelal nomadenfamilies, geven hun kennis al honderden jaren door van generatie op generatie. En zo is een heel eigen stijl ontstaan van tapijten die elk interieur moeiteloos naar een hoger niveau tillen.

Klassiek of modern? Voor elke stijl een Iraans tapijt

Heb je een klassiek of modern interieur? Er is een Iraans tapijt voor elke stijl, in verschillende kleuren, zoals beige, grijs of bruin, maar ook rood en zwart. Dankzij de ambachtelijke en natuurlijke kleuring van de wol ontstaan de typische kleurschakeringen van de Perzische tapijten.

Vloer of parket? Elke ondergrond komt volledig tot zijn recht met een echt Perzisch tapijt. Elk Iraans tapijt is een uniek stuk dat je interieur compleet doet opleven. En wat nog specialer is: dit stoere en robuuste tapijt wordt mooier met de jaren.

Wedden dat je bezoekers hun ogen niet zullen kunnen afwenden …

Een Iraans tapijt kiezen in onze toonzaal?

Raak je er maar niet uit welk tapijt het beste staat in je woonkamer? Wil je met je eigen ogen zien of dat ene tapijt wel bij jou past? Ben je niet zeker of jouw keuze matcht met je meubels? Wij komen een selectie van onze tapijten graag bij je thuis presenteren. En dat volledig kosteloos. Zo zie je meteen of de combinatie die jij voor ogen hebt ook echt werkt in jouw interieur.

Bij Verco Tapijten gaan we voor 100% tevreden klanten. Met minder zijn wij niet tevreden.

Tot binnenkort in onze showroom!

Handgeknoopt1
Handgeknoopt2
Handgeknoopt3
Handgeknoopt4

Til je interieur naar een hoger niveau met een handgeknoopt oosters tapijt

Scroll naar boven