Moderne tapijten op maat

Moderne tapijten op maat van jouw wensen

Carpet

Ben je op zoek naar een hedendaags tapijt dat helemaal past bij jouw interieur? Dan ben je bij Verco Tapijten aan het juiste adres. Bij ons kan je terecht voor moderne tapijten op maat van jouw wensen. Kies de stof, de kleur, de tekening én de afmetingen en wij zorgen ervoor dat jouw tapijt dé eyecatcher wordt in je interieur.

Jouw smaak, jouw tapijt op maat

Hou je van strak en sober of juist extravagant? We hebben allemaal onze eigen smaak en stijl. Waarom zou je dan genoegen nemen met een standaardtapijt? Een tapijt op maat is de ideale oplossing voor wie niet onmiddellijk zijn gading vindt in ons ruim aanbod.

We beschikken bovendien over een uitgebreide tapitheek. Jij kiest de stijl en de kleuren, maar ook de materialen, zoals wol, linnen of polyamide. Stel zo je eigen tapijt samen. Hulp nodig? Onze interieurspecialisten staan je graag te woord.

Zij zijn op de hoogte van de laatste interieurtrends én weten uiteraard ook alles over ons aanbod. Samen met jou creëren we gegarandeerd het tapijt van je dromen.

Kort of hoogpolig modern tapijt?

Loop je graag het ganse jaar door op je blote voeten rond ? Dan is hoogpolig tapijt een goeie keuze voor jou! Het is zacht aan de voeten en zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Een hoogpolig modern tapijt staat garant voor pure verwennerij. Vraag ernaar in onze toonzaal!

Wil je meer informatie over moderne tapijten op maat?

Ben je op zoek naar een tapijt met uitzonderlijke afmetingen? Heb je speciale verzoeken qua kleur, patroon of vorm? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hamme. Onze interieuradviseurs laten je uiteraard niet aan je lot over. Zij begeleiden je graag bij je aankoop.

op_maat_1
op_maat_3
op_maat_2
op_maat_4

Stel je eigen unieke tapijt samen!

Scroll naar boven