Tapijten Sint-Niklaas

Op zoek naar een specialist in tapijten in de regio rond Sint-Niklaas?

Carpet

Wil je graag een nieuw tapijt kopen voor in je woonkamer, keuken of badkamer? Kom dan eens langs bij Verco Tapijten. Je vindt onze showroom in Hamme, vlakbij Sint-Niklaas. Bekijk ons aanbod handgeknoopte tapijtenmachinaal geweven tapijtenhoogpolige tapijten of bestel een uniek tapijt op maat. Onze interieurspecialisten hebben een antwoord op al je vragen.

De referentie voor tapijten in de regio Sint-Niklaas

Verco Tapijten is dé naam in Sint-Niklaas en omstreken voor wie op zoek is naar kwaliteitstapijten. In de ruim 1.000 vierkante meter grote toonzaal vind je honderden tapijten én een uitgebreid aanbod aan vloerbekleding, traplopers en interieurdecoratie.

Ons assortiment tapijten

Ons assortiment is zo ruim en verscheiden dat je bij ons beslist je droomtapijt vindt. Onze collectie omvat kleuren en stijlen voor elke smaak. Bovendien bieden wij kwaliteitsproducten aan in verschillende prijscategorieën.

Handgeknoopte tapijten
We hebben oosterse tapijten van topateliers in Iran, Nepal, Afghanistan en India. Dit zijn met de hand geknoopte kunstwerkjes gemaakt van 100% natuurlijke wol. Het productie- en kleuringsproces wordt al eeuwen van generatie op generatie doorgegeven. Laat je begeleiden door onze interieurspecialisten.

Machinaal geweven tapijten
Machinaal geweven tapijten zijn over het algemeen iets goedkoper dan handwerk, maar ze hoeven kwalitatief niet onder te doen. Deze tapijten zijn beschikbaar in allerlei maten, kleuren en stijlen.

Hoogpolig tapijt
Hoogpolige tapijten zijn ideaal voor in de woonkamer of salon en voor wie graag op blote voeten rondloopt. Laat het zachte textiel je voeten masseren en geniet van de warmte bij elke voetstap. Ultradonzig met honderd procent wol of een combinatie met zijde of linnen? Aan jou de keuze. Wij hebben topmerken als Carpet Sign, Jov, Manhattan, Danskina, Kinnasand, Longbarn, Ora Pro Nobis, Perletta en andere.

Tot binnenkort in onze showroom!

3-1024x663
4-1024x663
2-1024x683
1-1024x721

STEL JE EIGEN UNIEKE TAPIJT SAMEN!

Scroll naar boven