OSTA Carpets: tapijt van Belgische kwaliteit

Ben je op zoek naar een tapijt dat er uitziet én aanvoelt als pure luxe? Dan kan je bij ons terecht voor tapijten van OSTA Carpets. Dit textielbedrijf is een authentieke Belgische producent en marktleider in hoogwaardige wollen machinale karpetten. Hun ontwerpen staan bekend om het fraaie design en innovatieve karakter. Ze blinken uit in kwaliteit en brengen een gezellige sfeer bij je thuis.

Waarom kiezen voor een Belgisch tapijt?

Het is al lang geweten dat, sinds de Middeleeuwen, de Vlaamse textielproducenten een uitstekende reputatie hebben over heel Europa. Iedereen waardeert het talent en het vakmanschap van de Vlaamse wevers. Ze staan bekend om het leveren van prachtige tapijten van een uitstekende kwaliteit. OSTA Carpets levert niet alleen de kwaliteit van deze traditionele producten, maar combineert het met innovaties. Door de jaren heen hebben ze zich sterk gericht op het behoud van Belgisch design en hoogwaardige wolproducten.

Verdeeld over verschillende collecties, past een OSTA Carpets tapijt altijd bij een van de hedendaagse interieur trends. Er is een ruime keuze aan klassieke en moderne uitvoeringen. De tapijten zijn bovendien eenvoudig te onderhouden. Zo heeft wol een natuurlijk vuilafstotend effect en is het eenvoudig proper te houden.

Ga voor de sfeer en gezelligheid van wollen tapijten

De voordelen van een wollen tapijt zijn talrijk. Zo houdt het de warmte vast, waardoor het tapijt behaaglijk warm aanvoelt. Bovendien is het heerlijk zacht. Een zalig gevoel wanneer je in de winter met blote voeten over de vloer loopt. Verder is het brandwerend en bijzonder veerkrachtig, zodat de vorm van het vloerkleed zich altijd herstelt.

Meer informatie over tapijten van OSTA Carpets

Wil je meer informatie of de verschillende ontwerpen van OSTA Carpets ontdekken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hamme. Wij hebben een ruim aanbod tapijten van dit op en top Belgische merk. Wedden dat het tapijt van jouw dromen er ook tussen zit?

Scroll naar boven