Een outdoor tapijt is een musthave voor je tuin

Je buitenruimte even comfortabel en stijlvol inrichten als binnen? Waarom niet! In de zomer brengen we liefst zoveel mogelijk tijd buiten door. Met een outdoor tapijt wordt het buitenleven een stuk aangenamer. Het zorgt voor extra comfort en sfeer op je terras, rond je poolhouse of in je tuin.

Een buitentapijt is veelzijdig

Je balkon, terras of de loungehoek in je tuin is pas écht compleet met een leuk vloerkleed voor buiten. Je kan het gebruiken als decoratie voor bij de zithoek, of juist los zodat de kinderen erop kunnen ravotten of voor jezelf om heerlijk op te relaxen.

Gelukkig voelt een buitentapijt niet even warm aan als een vloerkleed voor binnen, maar geniet je wel nog steeds van de sfeervolle en warme uitstraling. Bovendien is een buitentapijt veel lichter dan een tapijt voor binnen en is het daarnaast makkelijk oprolbaar. Perfect dus om mee te nemen naar het strand, naar het bos of op je kampeertrip. Ook voor een gezellige picknick is een outdoor tapijt ideaal.

Kan een buitentapijt tegen weer en wind?

De grootste troef van een vloerkleed voor buiten? Je kan het gewoon een hele zomer lang buiten laten liggen! Een buitentapijt wordt gemaakt van kunststof waardoor het bestand is tegen een flinke regenbui en ook niet zal verkleuren door de warme zonnestralen. We raden wel aan om je buitentapijt in de herfst binnen te nemen. Is je tapijt vuil, dan kan je het eenvoudig schoonmaken met een doekje en wat water.

Er zijn goedkope tot zeer duurzame buitentapijten verkrijgbaar in alle standaardmaten. Wil je graag een buitentapijt op maat? Ook dat is perfect mogelijk!

Meer weten over een outdoor tapijt? 

Ben je al helemaal overtuigd van de vele voordelen van een outdoor tapijt? Of wil je er graag nog wat meer over weten? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Hamme. Wij gaan samen met jou op zoek naar een buitentapijt dat perfect bij je tuin én je woning past.

Scroll naar boven