Een shaggy tapijt voegt sfeer toe aan elk interieur

Ben je een liefhebber van warmte en gezelligheid in huis? Dan is een shaggy tapijt vast en zeker iets voor jou! Met een shaggy tapijt creëer je op een eenvoudige manier een luxueuze en gezellige sfeer. Bovendien is het ook heerlijk warm aan de voeten.

Wat is een shaggy tapijt?

De naam ‘shaggy tapijt’ zegt je misschien helemaal niks, maar van hoogpolige tapijten heb je waarschijnlijk wel al gehoord. Een shaggy tapijt is een synoniem voor een hoogpolig tapijt. Net zoals hoogpolige vloerkleden worden deze tapijten gekenmerkt door hun langere pool. Afhankelijk van de hoogte van de pool kunnen je voeten er haast helemaal in verdwijnen. Bye bye koude voeten!

Eén ding dat alle shaggy vloerkleden met elkaar gemeen hebben? Ze zijn heerlijk zacht. En dat is dan ook het gevoel dat ze overbrengen in elk interieur. Maar dit vloerkleed is niet alleen lekker zacht en warm, het verbetert ook de akoestiek in de ruimte.

Eindeloze mogelijkheden

Een groot shaggy tapijt voor in de woonkamer en een iets kleiner exemplaar voor in de slaapkamer? Het maakt niet uit waar je het tapijt neerlegt, het creëert een warme en gezellige sfeer in elke ruimte. Werk jij vaak van thuis uit? We kunnen je garanderen dat een hoogpolig tapijt het thuiswerken een stuk aangenamer maakt!

Shaggy tapijten zijn in allerlei verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Ga je voor een rechthoekig, vierkant of rond tapijt? Kies je een neutrale kleur of wil je van je vloerkleed een echte eyecatcher maken? Wat je ook verkiest, er is voor ieder wat wils!

Op zoek naar een shaggy tapijt?

Benieuwd naar wat een shaggy tapijt voor jouw interieur kan betekenen? Of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Hamme. Wij helpen je met veel plezier verder!

Scroll naar boven