Tapijt laten reinigen na feestdagen

De mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Een periode van uitgebreid tafelen en samen genieten. Heerlijk! Het enige nadeel? Je tapijt krijgt het tijdens de feesten vaak hard te verduren. Er wordt drank gemorst, een kaars loopt uit op je vloerkleed… een ongeluk is snel gebeurd. Denk eraan om je tapijt te laten reinigen na de feestdagen.

Behandel vlekken meteen

Valt er tijdens het kerstdiner een fles wijn omver of is er een ovenhapje op je vloerkleed beland? Probeer er dan zo snel mogelijk bij te zijn. Laat de vlek niet te lang intrekken, ook als je bezoek hebt. Behandel je de vlek niet meteen dan kost het je nadien alleen maar meer tijd. Of misschien zelfs je tapijt.

Een vloeibare vlek, bv. wijn, behandel je op een andere manier dan vlekken door vaste materies, zoals eten. Maar één ding is zeker: nooit wrijven, wél deppen wanneer je een vlek hebt. Als je gaat wrijven maak je de vlek alleen maar erger. Hoe je vloeibare en andere vlekken het beste aanpakt ontdek je hier.

Laat je vloerkleed reinigen na de feestdagen

Heb je te lang gewacht om de vlek te behandelen en krijg je ze er niet meer uit? Of heb je last van hardnekkige vlekken en weet je niet wat te doen? Laat je vloerkleed dan reinigen door een professional. Zij weten perfect hoe ze deze klus moeten klaren.

Meer weten over tapijt laten reinigen?

Wil je graag nog meer informatie over dit onderwerp? Of wil je je tapijt laten reinigen na de feestdagen? Dan ben je bij Verco Tapijten aan het juiste adres! Breng je tapijt bij ons binnen. Wij zorgen ervoor dat je er opnieuw van kan genieten! Daarnaast kan je ook voor reinigingsproducten bij ons terecht én staan wij steeds paraat om al je vragen te beantwoorden.

Neem snel contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Hamme. Wij helpen je graag verder!

Scroll naar boven