Tapijt met plattegrond stad: een unieke eyecatcher

Ben je tijdens je reis naar Santorini helemaal verliefd geworden op deze idyllische stad? Gaat je hart wat sneller slaan wanneer je terugdenkt aan die ene citytrip naar New York? Dicht bij huis of net heel ver weg, iedereen heeft wel een bestemming die iets in hem of haar losmaakt. Daarom zijn wij helemaal weg van de gloednieuwe Cosmopolitan tapijten: een tapijt met daarop de plattegrond van een stad naar keuze.

Elke stad vertelt zijn eigen verhaal

We hebben allemaal wel een stad in de wereld waar we mooie herinneringen aan hebben, die een speciaal plekje in ons hart heeft of die we heel graag willen afvinken op onze bucketlist. Met een tapijt van de Cosmopolitan-collectie hou je dat gevoel levend.

Aan de hand van gebouwen, straten, pleinen, bruggen, water en kleuren vertelt een stad zijn eigen unieke verhaal. Elke stad heeft zijn eigen karakter. Als je een stad van dichterbij gaat bekijken zal je zien dat er een specifiek kleurenpallet naar boven komt. Denk maar aan het grijs van de gebouwen en het Atomium in Brussel, de kleurrijke straten van Havana of de welbekende rode brug in San Francisco.

Cosmopolitan-collectie

Deze karakteristieke elementen vormen de basis van de nieuwe Cosmopolitan-collectie: een serie stadsplattegronden van verschillende bestemmingen, uitgevoerd in een rijke kleurenmix van 100% wol. Laag- en hoogpolige haren worden zo geschoren zodat de structuur van de stad naar voren komt. Hierdoor ontstaat een web van kleine en grote straten, bruggen, water en andere elementen die meteen in het oog springen.

De basiscollectie bestaat uit 21 verschillende steden met elk hun eigen kenmerken en kleuren. Daarnaast kan je ook een tapijt op maat laten maken. Jij bepaalt zelf de kleuren, de maat en de bestemming!

Meer weten over een tapijt met plattegrond stad?

Wil je graag nog meer informatie over een tapijt met daarop de plattegrond van een stad? Of wil jij je favoriete bestemming vereeuwigen op een tapijt? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Hamme. Wij helpen je met veel plezier verder!

Scroll naar boven