Tapijten Wetteren

Op zoek naar tapijten in regio Wetteren?

Carpet

Op zoek naar tapijten in Wetteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Al jarenlang is Verco Tapijten de speciaalzaak voor wie op zoek is naar kwaliteit, en dat voor elk budget. Een tapijt biedt niet enkel comfort, het is ook praktisch en voegt sfeer toe aan jouw interieur. Bovendien is het heerlijk zacht en warm aan de voetjes.

Onze grootste troef: ons uitgebreid aanbod

Er bestaat een tapijt voor elk interieur, voor elke ruimte en naar ieders smaak. In onze showroom vind je een bijzonder uitgebreid assortiment aan tapijten. Of je nu klassiek, modern, strak of kleurrijk verkiest: bij ons vind je het allemaal.

Onze collectie machinale tapijten combineert tijdloze elegantie met kwaliteit en budgetvriendelijkheid. Of ga je voor de ultieme zachtheid van een hoogpolig tapijt? Onze handgeknoopte Oosterse tapijten zijn dan weer pareltjes van vakmanschap, vervaardigd uit luxueuze materialen.

Ben je eerder op zoek naar een hip, uniek tapijt om jouw interieur op te fleuren?

Dan is een tapijt met stadsplattegrond of een horoscoop tapijt vast en zeker iets voor jou.

Onze decoratie geeft karakter aan je interieur

Geef je interieur karakter en persoonlijkheid met onze Home Sweet Home collectie. De voorbije jaren hebben we ons assortiment tapijten aangevuld met allerlei decoratieve elementen. Van knusse plaids en kussens tot gezellige bijzetlampen, oude meubelaccessoires en Oosters getinte decoratiestukken. Stuk voor stuk werden ze zorgvuldig geselecteerd om jouw interieur net dat tikkeltje extra te geven.

Meer informatie over tapijten in Wetteren?

Ben je op zoek naar tapijten in Wetteren? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hamme. Als familiebedrijf hechten we veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten. We begeleiden jou graag met professioneel advies op jouw interieurmaat. Zo ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een Verco Tapijt!

3-1024x663
4-1024x663
2-1024x683
1-1024x721

STEL JE EIGEN UNIEKE TAPIJT SAMEN!

Scroll naar boven