Tapijtenwinkel Gent

Tapijtenwinkel Gent: bij Verco Tapijten zit je goed

Carpet

Een tapijt geeft je een echt ‘thuis’ gevoel. Het is zacht aan de voeten en zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Een tapijt heeft daarnaast een geluiddempende en isolerende functie. Is jouw mooie houten vloer beschadigd? Dan is een tapijt de stijlvolle oplossing die je nodig hebt.

Een groot assortiment aan tapijten

Er bestaat een tapijt voor elk interieur, elke ruimte en naar ieders smaak. In onze showroom vind je een bijzonder uitgebreid assortiment aan tapijten. Of je nu kiest voor een handgeknoopt oosters tapijtmachinaal geweven tapijt of een hoogpolig tapijt... je gaat sowieso met een luxueus en stijlvol tapijt naar huis!

Droom je van een kwalitatief hoogstaand tapijt met uitzonderlijke afmetingen? Dan is een tapijt op maat ideaal voor jou. Je kiest zelf het patroon, het formaat en de kleuren en wij garanderen je exclusief maatwerk van de bovenste plank.

Daarom kies je voor Verco Tapijten

Verco Tapijten is een familiezaak met een hart voor tapijten. Al jaren zijn wij dé speciaalzaak voor iedereen die op zoek is naar een tapijt van topkwaliteit en dat voor elk budget. Wij hechten veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten. Daarom zorgen we steeds voor een begeleidend woordje uitleg zodat je goed geïnformeerd een beslissing kunt nemen.

Op zoek naar een tapijtenwinkel in regio Gent?

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hamme. We begeleiden je graag met professioneel advies op maat van jouw interieur. Zo ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een Verco Tapijt!

3-1024x663
4-1024x663
2-1024x683
1-1024x721

STEL JE EIGEN UNIEKE TAPIJT SAMEN!

Scroll naar boven