Interieurdecoratie Gent

Verco Tapijten: specialist in interieur en decoratie in de regio Gent

Carpet

Thuiskomen in een gezellige woning doet alle stress van het werk vergeten. Bij Verco Tapijten weten we hoe belangrijk interieurdecoratie is. Daarom hebben we de voorbije jaren ons assortiment unieke decoratieve elementen flink uitgebreid. Van knusse plaids en kussens tot bijzetlampen en oude meubelaccessoires: bij ons vind je unieke en met zorg geselecteerde stukken die een meerwaarde zijn voor elk interieur.

Ontdek het aanbod in onze showroom in Hamme, vlakbij Gent.

Home Sweet Home: welkom in de unieke interieurafdeling van Verco

De naam verklapt het al: Verco Tapijten is gespecialiseerd in tapijten. Maar onze expertise reikt veel verder. Zo kun je in onze showroom ook terecht voor een uniek aanbod aan decoratieve elementen voor je interieur.

Onze interieurdesigners zijn steeds op zoek naar die ene bijzondere lamp, die prachtige plaid voor je fauteuil of dat ene accessoire dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Home Sweet Home noemen we onze decoratieafdeling, en die naam dekt de lading volledig. Onze interieurspecialisten popelen al om je te ontvangen.

Onze decoratief assortiment

Plaids en kussens
Felle zomerse kleuren of heerlijk warme aardetinten: ons assortiment plaids en sierkussens weet je vast te charmeren.

Oosterse decoratie en meubelaccessoires
Ons assortiment accessoires is werkelijk uniek. Haal een stukje van een andere, exotische wereld in huis. Kies uit aardewerk, kalligrafische penselen, abacus of steenornamenten uit Indonesië, India, China of Nepal. Laat je inspireren door het verhaal achter deze authentieke spullen en de ziel die ze uitstralen.

Lampen
Op zoek naar een bijzetlampje? Onze collectie uit China maakt je woonkamer supergezellig.

Badtextiel
Met hun eenvoudig design en hedendaagse kleuren past ons badtextiel in elke badkamer. Tover je badkamer om in een oase van rust.

Onze showroom is makkelijk bereikbaar vanuit Gent

Onze interieurspecialisten ontvangen je met open armen. Neem afrit 13 van de E17, volg de baan Waasmunster Dendermonde en je vindt onze showroom aan je rechterzijde.

Tot binnenkort in onze showroom!

Interieurdecoratie_1
Interieurdecoratie_2
Interieurdecoratie_3
Interieurdecoratie_4

MAAK VAN JOUW HUIS EEN THUIS

Scroll naar boven