Hedendaags tapijt: een meerwaarde voor elk interieur

Tapijten zijn weer helemaal hip en trendy. Een hedendaags tapijt betekent instant gezelligheid, is stijlvol en geschikt voor elk interieur. Wij hebben een uitgebreide keuze aan tapijten zodat er zeker iets tussen zit dat perfect past binnen de stijl van jouw huis.

Meerwaarde van hedendaags tapijt

Heb je gekozen voor een strak interieur? Dan kan je woning ongetwijfeld een mooi accentstuk gebruiken. Ga voor een hedendaags tapijt in een felle kleur, zo fleur je je woning helemaal op. Of kies een opvallend ontwerp, zoals een geometrisch figuur bijvoorbeeld. Dan heb je meteen een echte eyecatcher, leuk toch?

Grote ramen en veel lichtinval zijn tegenwoordig bijna niet weg te denken in een moderne woning. Maar jammer genoeg betekent veel glas vaak ook dat je last hebt van een slechte akoestiek. Herken je dit probleem? Dan kan een tapijt de oplossing zijn voor jou. Door een vloerkleed te plaatsen, zorg je ervoor dat geluid minder kan nagalmen binnen een ruimte.

Misschien wel het grootste voordeel van dit soort tapijten is dat ze ervoor zorgen dat je huis knus en gezellig aanvoelt. Zo maken ze van je huis een echte thuis. Home sweet home.

En voor wie snel kou heeft, biedt een hedendaags tapijt nog een mooie meerwaarde: heerlijke warme voetjes in de winter. Wie houdt daar nu niet van?

Schuiven van stoelen

Het geluid van schuivende stoelen wordt door veel mensen als onaangenaam ervaren. Door een tapijt onder je tafel te plaatsen, gebeurt dit veel stiller. Daarnaast is de kans dat je je parketvloer beschadigt ook kleiner. Zo is dat probleem op 1, 2, 3 van de baan!

Een tapijt op maat

Het is heel belangrijk dat je tapijt de juiste afmetingen heeft zodat het perfect past binnen jouw interieur. Daarom maken wij tapijten op maat, zelfs met uitzonderlijke afmetingen. Jij kiest het patroon, het formaat en de kleuren en onze leveranciers gaan meteen aan de slag. Zo gemakkelijk is het!

Geïnteresseerd in een hedendaags tapijt? 

Ben je helemaal overtuigd geraakt van het hedendaags tapijt? Wil jij er graag ook zo een voor in jouw huis? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Hamme. Wij helpen je met veel plezier verder!

Scroll naar boven