Een trendy tapijt is een musthave in huis

Een tapijt kiezen enkel omdat het heerlijk warm en zacht is? Dat zou zonde zijn. Een tapijt heeft nog veel meer te bieden. Met een trendy tapijt geef je je interieur heel eenvoudig een compleet nieuwe look!

Daarom kies je voor een tapijt

Niet alleen de warmte en de zachtheid zijn grote troeven van een tapijt, een tapijt kan ook heel trendy zijn. Je kan er alle kanten mee op. Een vloerkleed vind je al lang niet meer enkel terug in stoffige woonkamers. Met de juiste kleur en uitstraling is een tapijt alles behalve oubollig.

Je kan van je tapijt een echte blikvanger maken, maar ook op functioneel vlak heeft het heel wat te bieden. Zo heeft een tapijt een isolerende functie, houdt het warmte goed vast én werkt het geluiddempend. De ideale oplossing als je last hebt van een slechte akoestiek in huis.

Denk out of the box

We zeiden het eerder al: met een trendy tapijt kan je alle kanten op. Zo kan je kiezen voor de klassieker: een tapijt in een effen kleur. Maar als je net even verder kijkt dan zal je zien dat tapijten ook in de meest uiteenlopende patronen bestaan. De perfecte keuze als je je interieur een totaal andere uitstraling wilt geven!

Heeft je woning dringend nood aan wat kleur? Dan kan je in plaats van een muur te schilderen door middel van een tapijt kleur in huis brengen. Eén gouden tip: kies voor een rustige kleur die tijdloos is. Dan heb je er nog jarenlang plezier van. Wil je absoluut voor een unieke eyecatcher gaan? Dan is een horoscoop tapijt of een tapijt met stadsplattegrond waarschijnlijk helemaal jouw ding!

Meer weten over een trendy tapijt?

Wil je graag meer weten over trendy tapijten? Ben je benieuwd wat er mogelijk is in jouw situatie? Neem dan snel contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Hamme. Onze interieuradviseurs staan je graag bij met raad en daad!

Scroll naar boven